RIDE OUT

MEMORIAL RUN

 THE BIKERS ALLIANCE 

ZONDAG 10 OKTOBER 2021


 

 

Brothers and Sisters


Hierbij een kleine onderbouwing voor de Memorial Run van 10 oktober 2021, 

wij willen deze graag opdragen aan al die dierbaren die we verloren hebben aan de vreselijke ziekte kanker. 

Deze Memorial Run is door mij voorgedragen en willen we tijdens deze rit ook stilstaan bij slachtoffers welke zijn heen gegaan door andere omstandigheden waar ze niet om hebben gevraagd, denk aan alle veteranen waar dan ook ter wereld. 

Voor deze slachtoffers willen we tijdens deze rit een stop maken op een gedenkplaats waar we dan een blijk van respect namens The Bikers Alliance achter willen laten in de vorm van een bloemstuk of een bos bloemen. 

Tevens willen we bij het eindigen van deze rit in ons clubhuis met de pet rondgaan voor een kleine bijdrage voor het KWF. 

Ik hoop op een grote opkomst zodat wij kunnen aantonen waar wij als The Bikers Alliance voor staan Respect Saamhorigheid, Brotherhood and Sisterhood. 


Met vriendelijke motorgroet, 

Pierre van der Zanden 

Member The Bikers Alliance Helmond.
 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

TBA Memorial Ride Out...

Weg zonder het te begrijpen, laatste zucht gehoord en het is voorbij. Ik kan niet zeggen dat dit mijn laatste publicatie voor een tijdje zal zijn, maar misschien wel de laatste echte betekenis voor een tijdje. Ik hou van jullie allemaal! Zeker, in de moeilijkste tijden van het leven herken je vrienden of echte mensen die ons echt leuk vinden. Helaas klikken sommige vrienden vaak op 'likes' maar eigenlijk nemen ze geen tijd om een status te lezen als ze zien hoe lang het is.

Ik heb besloten om dit bericht te posten aan iemand die heel speciaal voor mij is die tot het einde hard en energie heeft gevochten; die me elke dag leerde leven alsof het de beste dag was; die de wereld heeft gevuld een mooie glimlach en een zachte geest.

Nu kijk ik naar degenen die tijd hebben om dit bericht tot het einde te lezen (ik denk dat ik in staat zou zijn om de eerste 5 of minder te raden). Kanker is te invasief en destructief voor het lichaam. Zelfs na het beëindigen van de behandeling, vecht het lichaam tegen zichzelf en probeert alle door straling veroorzaakte schade te herbouwen. Het is een lang proces (100 % waar).

Dus alsjeblieft, ter ere van een familielid of een vriend die dood is, of iemand die tegen kanker vecht, of zelfs iemand die kanker heeft gehad maar nu genezen is, kopiëren en plakken (niet delen) dit bericht op je pagina.

Dan weet ik wie mijn status heeft gelezen, schrijf alsjeblieft '' Gedaan ''

Aan alle harten die te vroeg vertrokken zijn en aan iedereen die tot het einde heeft gevochten met kracht en moed voor hen die nog vechten tegen deze slopende ziekte in gedachten bij jullie....

L&RBEGIN PAGINA


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info