The Bikers Alliance

Ook een Chapter opstarten?THE BIKERS ALLIANCE

 

WIL JIJ OOK EEN CHAPTER VAN THE BIKERS ALLIANCE BIJ JOU IN DE BUURT?

DAT KAN... START NU OOK EEN EIGEN CHAPTER VAN THE BIKERS ALLIANCE!


info@bikersalliance.nl

 


Het is een eenzame weg voor een motorrijder. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Heb je er al eens aan gedacht om ook een ​​motorvrienden groep (MVG) zoals The Bikers Alliance in jouw buurt te beginnen?

Het is een geweldige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en je fietsen te vergelijken, kennis uit te wisselen, onderdelen uit te wisselen en te praten over je favoriete routes om op je fiets te rijden. 

Veel steden hebben al een chapter van The Bikers Alliance of een soortgelijke MVG, maar als de jouwe dat niet heeft, zou jij de officiële T.B.A. motorambassadeur van je stad kunnen zijn.

Laat je motor warm draaien en maak je klaar om je nieuwe beste vrienden te ontmoeten...


 

 

HOE DOE JE DAT... 


Het kan moeilijk zijn om je eerste leden te werven als je geen netwerk van motorrijders hebt. Probeer lokale motorliefhebbers online te vinden en stuur een bericht om mensen te laten weten dat je een nieuwe chapter van The Bikers Alliance bij jou in de buurt begint voor iedereen die geïnteresseerd is.


Als je problemen hebt om leden te krijgen, plaats dan b.v. een open uitnodiging op sociale media, of bij een prikbord waar veel motorrijders zijn. Uiteindelijk zullen sommige motorrijders gehoor geven aan je oproep en kun je zodra je voldoende geïnteresseerde hebt gevonden, officieel je eigen chapter van (MVG) The Bikers Alliance beginnen. 


Er zijn daar wel echter een paar kleine voorwaarden aan verbonden. Zoals b.v., Je moet minimaal zes (kader & full member) leden hebben om een volwaardig chapter te kunnen starten. Het moeten wel gelijkgestemde zijn die het leuk vinden om motor te rijden, motortreffens te bezoeken en geregeld iets voor goede doelen te doen.


Rijden ze motor of zit men graag achterop een motor en wil men dit graag met andere meebeleven dan is The Bikers Alliance zeker iets voor hen, zowel als full member, maar ook als support lid. Men moet zich wel kunnen vinden in onze doelstellingen en de structuur van (MVG) The Bikers Alliance.  


The Bikers Alliance is een groep voor mannen en vrouwen ongeacht ras, afkomst of wat dan ook! Iedere soort motorfiets is dan ook mogelijk en uiteraard van harte welkom bij The Bikers Alliance.


De toekomstdroom van The Bikers Alliance is doorgroeien. In heel Nederland en ver daarbuiten zijn er mensen die het zwaar hebben in de huidige maatschappij waarin we nu leven, en die ook hulp nodig hebben of die gewoon een hart onder de riem kunnen gebruiken.


Onze club slogan heet niet voor niets... "RIDE FOR A REASON"


Spreekt dit jou en je motor vrienden ook aan, en willen jullie je passie combineren met het goede doel, schroom dan niet om een berichtje achter te laten via ons contactformulier. En wij helpen je uiteraard verder bij het oprichten van een chapter van (MVG) The Bikers Alliance. Maar ook om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over het opstarten van een eigen T.B.A. chapter en/of over The Bikers Alliance, kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. 


Met vriendelijke groet,

NATIONALS & BESTUUR VAN THE BIKERS ALLIANCE

 


Hoe nu verder???

 


 Klik ook eens op de diverse afbeeldingen voor meer informatieEen (MVG) chapter van The Bikers Alliance leren starten is eenvoudig. De structuur behouden en mensen tevreden houden is vanzelfsprekend wat moeilijker, maar zolang je plezier hebt met je nieuwe vrienden, dan is dat het enige wat dan nog telt. 

Zoals elke organisatie heb je ups en downs, maar probeer onze doelstelling te onthouden en waarom we er zijn. 

We zijn er om andere te helpen en met gelijkgestemde plezier te maken...


RIDE FOR A REASON

 

ALVAST BEDANKT EN MISSCHIEN TOT GAUW...


VOLGENDE PAGINA 
 
 
 
E-mailen
Map
Info