AGENDA T.B.A. AKTIVITEITEN


Op deze pagina vind u een kleine selectie van toekomstige activiteiten die door een van de chapters van The Bikers Alliance georganiseerd zal gaan worden. 

Het is maar een kleine indruk, want we rijden en/of zetten ons in voor veel meer doeleinden. 

Maar mocht u hierin geïnteresseerd zijn of u heeft verder nog vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en misschien zien we elkaar binnenkort.
"ALONE WE ARE STRONG. TOGETHER WE ARE STRONGER"


Wil jij ook jou passie voor motorrijden inzetten voor goede doelen? Of gezellig meerijden gedurende een van onze "RIDE OUTS".

In heel Nederland zijn er helaas (te veel) mensen die het zwaar hebben. En die ook de nodige hulp nodig hebben of die gewoon een hart onder de riem kunnen gebruiken in het dagelijkse leven... 


Ons club slogan heet dan ook niet voor niets... "RIDE FOR A REASON".


Spreekt dit jou aan, en misschien wil jij je ook hiervoor inzetten, in welke vorm dan ook! Al is het maar om eens van de partij te zijn bij een van onze activiteiten of aanwezige te zijn op een van de chapter clubavonden.


Informeer hier dan eens naar en join THE BIKERS ALLIANCE.

Neem dan gerust contact met ons op.
Wij geven u dan vrijblijvend informatie hierover.


CONTACT AANVRAAG

 


 

Op deze AGENDA pagina vind u een selectie van onze toekomstige activiteiten vanuit een van onze club chapters van The Bikers Alliance. Zo rijden we nog voor veel meer GOEDE DOELEN

Mocht u hier geïnteresseerd in zijn of u heeft verdere vragen, neem dan contact met ons op. Hieronder onze club chapters van THE BIKERS ALLIANCE.

BEGIN PAGINA

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info