WELKOM


The Bikers Alliance is een hechte motor gerelateerde vriendengroep (MVG) met gelijkgestemde die het leuk vinden om motor te rijden, motortreffens te bezoeken en natuurlijk ook geregeld iets voor goede doelen te doen. 


The Bikers Alliance is er voor mannen en vrouwen ongeacht welke ras, afkomst of wat dan ook. Dus ieder soort persoon en type motor is dan ook van harte welkom.


The Bikers Alliance hanteert de alom bekende oldskool principes van RESPECT, EERLIJKHEID en LOYALITEIT. 


Rij jij ook motor of rij je graag mee achterop een motorfiets en wil je dit ook graag met andere meebeleven dan is deze vriendengroep, The Bikers Alliance misschien iets voor jou. 


Indien je dan lid wordt van The Bikers Alliance draag je de member patch, het eendelige rug logo krijg je op het moment dat alle andere full-member leden achter jou lidmaatschap staan en jij 100% achter The Bikers Alliance.


Maar ook als support lid ben je van harte welkom, want dat is uiteraard ook altijd mogelijk. Als T.B.A. support ben je vanzelfsprekend ook altijd welkom op een van onze clubavonden. Daarnaast kun je dan ook (vrijblijvend) deelnemen aan al onze activiteiten & evenementen die georganiseerd worden vanuit The Bikers Alliance.


Dus kom een keer langs om kennis te maken op een van onze meetings of bij een activiteit van The Bikers Alliance!

 

Je bent altijd van harte welkom, voor meer informatie hierover kun je altijd even (vrijblijvend) contact met ons opnemen....


Met vriendelijke groet,

The Bikers Alliance

info@bikersalliance.nl ONZE STICHTING


THE BIKER ALLIANCE IS EEN ONDERDEEL VAN STICHTING "BY HEART UNITED"
klik op de diverse afbeeldingen voor meer informatie!Klicken Sie hier für eine andere Sprache

 

Click here for another language

 

Fare clic per un'altra lingua 


OVER ONS


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info