The Bikers Alliance

Probation Chapters

info@bikersalliance.nlOndertussen zijn we alweer druk doende met doorgroeien. En zodoende zijn we druk bezig met het oprichten van nieuwe chapters (probation chapters) in binnen en buitenland. 

Het is een eenzame weg voor een motorrijder. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Heb jij er al eens over na gedacht om ook, met je eigen vrienden en kennissen een ​​motorvrienden groep (MVG) zoals The Bikers Alliance in jouw eigen buurt te beginnen? 

Het is een geweldige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en je motoren te vergelijken, kennis uit te wisselen, onderdelen uit te wisselen en te praten over je favoriete routes om op je motor te rijden. 

Veel steden hebben al een chapter van The Bikers Alliance of een soortgelijke MVG, maar als de jouwe dat niet heeft, zou jij de officiële T.B.A. motorambassadeur van je stad kunnen worden.

Laat je motor warm draaien en maak je klaar om je nieuwe beste vrienden te ontmoeten...

Spreekt dit jou aan, en wil jij ook jou passie combineren met het goede doel, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, en wij zullen jou hierin verder helpen.


Met vriendelijke groet,

Het bestuur van The Bikers Alliance.

 


Opstart Fase 

Probation Chapter

 

Indien jij en je vrienden een Chapter van The Bikers Alliance gaan oprichten, zal dit Chapter in eerste instantie doorgaan als een Probation Chapter van The Bikers Alliance en draagt men nog niet alle patches van The Bikers Alliance

 Na een bepaalde periode, om te zien of men de zelfde instelling heeft en natuurlijk de zelfde doelstellingen hanteert zoals wij van The Bikers Alliance uitdragen, kan men onze patches en het eendelige T.B.A. rug logo verdienen! 

Zodra het Probation Chapter hier volledig aan voldoet en vanaf het moment dat onze Nationals en overige T.B.A. bestuursleden volledig achter jullie (probation) Chapter staan, zal men kunnen doorstarten als volwaardig Chapter van The Bikers Alliance.

De toekomstdroom van The Bikers Alliance is doorgroeien. In heel Nederland en ver daarbuiten zijn er mensen die het zwaar hebben in de huidige maatschappij waarin we nu leven, en die ook hulp nodig hebben of die gewoon een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Onze club slogan heet niet voor niets... RIDE FOR A REASON!!!

Vandaar dan ook de mogelijkheid op een T.B.A. (probation) Chapter op te richten. KLIK OP BOVENSTAANDE AFBEELDINGEN VOOR MEER INFORMATIE OVER PROBATIONARY EN DEZE DESBETREFFENDE TBA CHAPTERS


VOLGENDE PAGINA


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info