The Bikers Alliance 

Do's and Don'ts


The Bikers Alliance is een motorvriendengroep (MVG) van gelijkgestemde die het leuk vinden om motor te rijden, motortreffen te bezoeken en geregeld iets voor goede doelen te doen.


- Bij The Bikers Alliance worden bepaalde rangordes nageleefd. Dit puur ten behoeve van taakverdeling en/of aanspreekpunt bij eventuele vragen.


- Het maakt binnen The Bikers Alliance totaal niet uit "Wie je bent", "Je afkomst", "Je uiterlijk", "Je huidskleur" of "Je godsdienst". Iedereen is WELKOM.


- Bij The Bikers Alliance is iedereen vrij om zijn of haar kledingstijl aan te passen, naar eigen smaak! Wel wordt er van onze LEDEN, (fullmembers) PROSPECT en SUPPORTERS verwacht hun patches te dragen na uitreiking.


- Bij The Bikers Alliance wordt altijd bij een lidmaatschap gekeken, hoe men zich profileert binnen de club. Dit wil zeggen, hoe is het gedrag binnen de groep, hoe ligt men binnen de groep, houd men zich aan de enkele voorschriften die wij hanteren binnen de club.


Bij The Bikers Alliance wordt van al onze LEDEN, (fullmembers) PROSPECT en SUPPORTERS verwacht, om zich in te zetten voor datgene waar wij van The Bikers Alliance voor staan. "RIDE FOR A REASON", dus iedereen die suggesties heeft omtrent het inzetten voor de medemens, zijn dan ook van harte welkom. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Begeleiding naar een schoolgala, Een verrassingsrit achterop een motor en begeleid door The Bikers Alliance, Personen helpen met een inzamelingsactie.                   (ruime zins des woords) 


- The Bikers Alliance zamelen NOOIT geld in, puur benodigdheden!!! 


- The Bikers Alliance verwacht van onze LEDEN, (fullmembers) PROSPECT en SUPPORTERS, iedereen met RESPECT te behandelen en ieders mening(en) en/of opvattingen te respecteren.


- Bij The Bikers Alliance is iedereen vrij om merchandise en/of degelijke aan te schaffen.


- Bij The Bikers Alliance is iedereen vrij om deel te nemen aan RIDE OUTS en/of EVENEMENTEN, echter wordt er wel enigzins verwacht dat al onze LEDEN, (fullmembers) toekomstige leden en support leden, zich wel een aantal keren per jaar voor in zullen zetten, omdat we eenmaal toch een FAMILIE zijn binnen alle CHAPTERS en men hierin ook in wordt opgenomen.


- Bij The Bikers Alliance is elk type MOTOR welkom, of het nu een MP3 of een HARLEY DAVIDSON motorfiets betreft. Alles is dus van harte WELKOM.


Bij The Bikers Alliance hanteren wij een kleine bijdrage als CONTRIBUTIE. Dit bedrag word in de clubkas gedaan en per CHAPTER bijgehouden door een SECRETARY en de chapter leiding. Het kasboek is ten alle tijden voor iedereen ter inzage beschikbaar. Dit om zodoende een zo transparant geheel te vormen.


 

 www.bikersalliance.nl - www.bikersalliance.com


VOLGENDE PAGINA
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info