MEMORIAL RIDE OUT

2021T.B.A. DRONE BEELDEN


 


KLIK OP BOVENSTAANDE AFBEELDING VOOR MEER INFORMATIE OVER DE T.B.A. MEMORIAL DAY RIDE OUT


TBA Memorial Ride Out...

Weg zonder het te begrijpen, laatste zucht gehoord en het is voorbij. Ik kan niet zeggen dat dit mijn laatste publicatie voor een tijdje zal zijn, maar misschien wel de laatste echte betekenis voor een tijdje. Ik hou van jullie allemaal! Zeker, in de moeilijkste tijden van het leven herken je vrienden of echte mensen die ons echt leuk vinden. Helaas klikken sommige vrienden vaak op 'likes' maar eigenlijk nemen ze geen tijd om een status te lezen als ze zien hoe lang het is.

Ik heb besloten om dit bericht te posten aan iemand die heel speciaal voor mij is die tot het einde hard en energie heeft gevochten; die me elke dag leerde leven alsof het de beste dag was; die de wereld heeft gevuld een mooie glimlach en een zachte geest.

Nu kijk ik naar degenen die tijd hebben om dit bericht tot het einde te lezen (ik denk dat ik in staat zou zijn om de eerste 5 of minder te raden). Kanker is te invasief en destructief voor het lichaam. Zelfs na het beëindigen van de behandeling, vecht het lichaam tegen zichzelf en probeert alle door straling veroorzaakte schade te herbouwen. Het is een lang proces (100 % waar).

Dus alsjeblieft, ter ere van een familielid of een vriend die dood is, of iemand die tegen kanker vecht, of zelfs iemand die kanker heeft gehad maar nu genezen is, kopiëren en plakken (niet delen) dit bericht op je pagina.

Dan weet ik wie mijn status heeft gelezen, schrijf alsjeblieft '' Gedaan ''

Aan alle harten die te vroeg vertrokken zijn en aan iedereen die tot het einde heeft gevochten met kracht en moed voor hen die nog vechten tegen deze slopende ziekte in gedachten bij jullie....

L&R

 

SAMENVATTING MEMORIAL RIDE 2022KLIK OP DE AFBELDING HIERBOVEN VOOR DE 2022 MEMORIAL RIDE


BEGIN PAGINA
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info