17 JUNI 2023

OPERATION MERCURY

A WALK TO REMEMBER


Veteraan Daniël deed een zelfmoordpoging en vraagt nu aandacht voor mentale gezondheid. Vorig jaar zette Daniël zich voor de 1e keer in tbv 22UntilNone in gemeente Gemert.

Dit jaar wordt het georganiseerd een week voor de nationale Veteranendag. Zodoende kunnen o.a. Veteranen zich aanmelden om mee te lopen.

Uitgezonden worden als militair is zwaar en kan voor veel trauma's zorgen. In Amerika sterven gemiddeld 22 veteranen per dag door suïcide. Daarvoor vraagt een stichting daar al jaren aandacht met een mars. 

Voor het eerst wordt die vandaag ook in Nederland georganiseerd door Daniël, een veteraan waarbij begin vorig jaar ineens het licht uit ging. "De nasleep is enorm."

Hij zat zwaar aan de alcohol, want het is moeilijk om na een uitzending in de maatschappij te stappen", zegt veteraan Daniël van Ameijde. Hij deed eind januari 2022 een zelfmoordpoging. Hij werd wakker op de intensive care. Nadat hij ontslagen werd uit het ziekenhuis heeft hij geen druppel meer gedronken. Hij is wakker geworden, maar hij heeft gezien wat het met zijn omgeving heeft gedaan. Dat zei hij een jaar geleden. Maar is dit nu nog zo?

In ieder geval wordt er op 17 juni 2023 nogmaals een korte mars gelopen.

Zijn echtgenote Astrid zette op FB:

Geef je op voor deze korte maar veelbetekenende wandeltocht! Het is maar 5 km lopen om aandacht te vragen voor zelfdoding onder veteranen. 22 until none zet zich in om het aantal zelfdodingen onder veteranen naar 0 te brengen door gerichte hulp te bieden. 

Help/loop jij mee? Geef je dan snel op via NL-22untilnone@outlook.com

Alles vanuit respect.

Daniël van Ameijde


klik op de diverse afbeeldingen voor meer informatie!Verjaardag inzamelingsactie 

van Daniël voor 22 Until None

 klik op bovenstaande foto om een bijdrage te leveren

Ik vraag dit jaar donaties aan 22 Until None voor mijn verjaardag. Ik heb deze non-profitorganisatie gekozen omdat ik haar missie erg belangrijk vind. Ik hoop dat je uit mijn naam een bijdrage wilt doen om mijn verjaardag te vieren. Alle beetjes helpen me om mijn doel te bereiken. Ik heb hieronder informatie over 22 Until None bijgevoegd.

To bring 22 veteran suicides a day to zero!

Facebook betaalt alle verwerkingskosten. 

Je volledige donatie wordt dus overgemaakt naar je non-profit.


Alvast bedankt

mvg. Daniël van Ameijde

Email: NL-22untilnone@outlook.com


17 JUNI 2023
BEGIN PAGINA
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info