The Bikers Alliance
Afdeling LiberumOndertussen zijn we alweer flink doorgegroeid, en zodoende zijn we druk bezig met het oprichten van nieuwe chapters in binnen & buitenland en daardoor hebben we inmiddels ook een flink aantal leden verkregen die (nog) niet bij een van onze bestaande chapters behoren. 


Deze leden vallen hierdoor onder ons LIBERUM CHAPTER


Bij het Liberum chapter, wat "Vrije Chapter" betekend hebben we dus nationale en internationale leden. Deze individuele leden vallen wel onder The Biker Alliance, maar behoren dus niet bij een van onze reguliere chapters.


Dit kan komen omdat deze leden niet in de buurt van een bestaand T.B.A. chapter wonen of in het buitenland woonachtig zijn. Deze (vrije) LIBERUM leden zijn dan een soort “Zwevende” leden. Ze zijn wel in het bezit van een club vest en dragen dan daarbij onze Liberum patch.


Om deze leden toch van enig structuur te voorzien, heeft het Mother Chapter (nationals) besloten om hier tegen de gebruikelijke tradities in een PRESIDENT en VICE PRESIDENT aan vast te koppelen. Zodoende hebben deze leden en het Mother Chapter toch een aanspreek punt.


Om zich aan te kunnen sluiten als lid van ons Liberum Chapter is na goed overleg, toestemming voor nodig vanuit onze Nationals en overige bestuursleden van The Bikers Alliance.JOIN US... 


Want ook de leden van ons LIBERUM chapter willen uiteraard hun passie voor het motorrijden combineren met het steunen van het goede doel.


"ALONE WE ARE STRONG. TOGETHER WE ARE STRONGER"

Spreekt dit jou aan, en wil jij ook jou passie combineren met het goede doel, schroom dan niet om een berichtje achter te laten via ons contactformulier en misschien zien we elkaar in de toekomst.


We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op...

Met vriendelijke groet,

The Bikers Alliance


 


BESTUUR 

CHAPTER LIBERUM


MIKE

DAVE
NATIONAAL


INTERNATIONAAL


President Mike & Brother Francesco uit Italië


02-12-2022


Vanavond is in Italië Francesco, road name Ciccio,  ingepatched als full member van Chapter Liberum. Alle leden van Chapter Liberum waren via Teams aanwezig.

Stasera in Italia Francesco, nome d'arte Ciccio, è stato rattoppato come membro a pieno titolo del Chapter Liberum.  Tutti i membri del Chapter Liberum erano presenti tramite Teams.Klik op de verschillende afbeeldingen voor meer informatie


 


Ook een eigen Chapter bij
The Bikers Alliance opstarten???
BEGIN PAGINA