The Bikers Alliance
Afdeling Futurum


Onze Futurum afdeling is op 23-08-2022 ontstaan uit enkele (full) member leden van o.a. ons Helmondse chapter maar ook vanuit diverse (nieuwe) motorrijders. 


Chapter Helmond is hard gegroeid en (te) groot geworden. Vandaar dat men na goed overleg met de twee Founders & Nationals van The Bikers Alliance, heeft besloten een geheel nieuw chapter op te richten. 


Want ook ons nieuw Futurum chapter wil haar passie voor het motorrijden combineren met het steunen van het goede doel.


"ALONE WE ARE STRONG. TOGETHER WE ARE STRONGER"


Met name de huidige jeugd binnen The Bikers Alliance krijgt hierin een kans. Een kans om zo de nodige ervaring op te kunnen doen, maar ook om zichzelf te bewijzen en zo dan door te kunnen groeien binnen de (MVG) wereld & The Bikers Alliance.


FUTURUM betekend dan ook TOEKOMST


"De jeugd heeft de TOEKOMST", zegt men!!! En via deze manier kunnen wij dan ook deze jeugd vormen naar het "OLD SKOOL" principe. Men moet tenslotte ergens kunnen starten... Want jong geleerd is oud gedaan!!! Dat geldt zeker binnen de Bikers Wereld waaronder deze Motor Vrienden Groep ook valt. 


 chapter-futurum@bikersalliance.nl


KLIK OP FOTO VOOR INFO OVER HET BESTUUR VAN CHAPTER FUTURUM


CHAPTER FUTURUM


Ondertussen zijn we nog verder doorgegroeid, en zijn we druk bezig met het oprichten van nieuwe chapters in binnen en buitenland en zodoende hebben we inmiddels ook een flink aantal Full Member Leden, Support Leden en zelfs enkele Nationale & Internationale Liberum leden.

Vanuit deze positie bestaat dan ook de mogelijkheid om lid te worden van deze (jonge) chapter of bij een van onze overige afdelingen om zodoende (full) member te worden.


Spreekt dit jou aan, en wil jij ook jou passie combineren met het goede doel, schroom dan niet om een berichtje achter te laten via ons contactformulier en misschien zien we elkaar in de toekomst, want de naam FUTURUM van dit chapter betekend dan ook DE TOEKOMST!!!.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op...

Met vriendelijke groet,

Koen 

President Chapter Futurum

 

 

 

 


 

 

Klik op afbeeldingen voor meer informatie


 klik ook eens op de verschillende afbeeldingen voor meer informatieOok een eigen Chapter bij 

The Bikers Alliance opstarten???klik op de afbeeldingen voor meer informatie


 

 


BEGIN PAGINA