WIE ZIJN WIJ...


The Bikers Alliance is een motorvriendengroep (MVG) van gelijkgestemde die het leuk vinden om motor te rijden, motortreffens te bezoeken en geregeld iets voor goede doelen te doen.


The Bikers Alliance is opgericht op 21 augustus 2019. En na ons eerste overleg is het mother chapter uiteindelijk gestart met de 2 founders (oprichters Frank & Ed) en met 7 full-member leden en 2 support leden.


The Bikers Alliance is een groep voor mannen en vrouwen ongeacht ras, afkomst of wat dan ook! Iedere soort motorfiets is dan ook mogelijk en uiteraard van harte welkom bij The Bikers Alliance.


Rij jij motor of zit je graag achterop een motor en wil je dit graag met andere meebeleven dan is The Bikers Alliance misschien iets voor jou. 


De toekomstdroom van The Bikers Alliance is doorgroeien. In heel Nederland en ver daarbuiten zijn er mensen die het zwaar hebben in de huidige maatschappij waarin we nu leven, en die ook hulp nodig hebben of die gewoon een hart onder de riem kunnen gebruiken.


Onze club slogan heet niet voor niets... RIDE FOR A REASON!!!


Spreekt dit jou ook aan, en wil jij jou passie combineren met het goede doel, schroom dan niet om een berichtje achter te laten via ons contactformulier. 


We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Met vriendelijke groet,

The Bikers Alliance

Frank & Ed (FOUNDERS)

 

klik in deze website ook eens op de diverse afbeeldingen voor meer informatie


THE BROTHERHOOD OF BIKERS

 
www.bikersalliance.nl - www.bikersalliance.com

 

VOLGENDE PAGINA